Stiinta & Tehnologie

#nokia n97 #mini #raoul

Nokia N97 Mini in editie speciala

Compania finlandeza Nokia va lansa o editie speciala a terminalului N97 Mini in versiunea RAOUL realizat impreuna cu casa de moda cu acelasi nume.

Telefonul se va distribui in doar 1000 de exemplare si va fi disponibil pe piata din Singapore.

Editie limitata

Noul Nokia n97 Mini RAOUL va avea un caopac al bateriei personalizat cu emblema casei de moda si va veni la pachet cu o husa speciala de piele si alte accesorii pentru telefonul mobil. Totodata, terminalul se va vinde intr-o cutie de piele.

La capitolul software, Nokia N97 Mini va avea in plus fata de versiunea originala anumite widgeturi si aplicatii specifice  pietei asiatice. Cei care vor cumpara editia limitata a telefonului vor primi si o recompensa care consta intr-un voucher RAOUL de 25 de euro. Creditul permite utilizatorului sa cumpere obiecte din magazinele RAOUL. Pe langa creditul de 25 de euro al casei de moda, clientul mai primeste inca 25 de euro de la Nokia, voucherul fiind valabil tot in magazinele RAOUL. Editia speciala Nokia N97 Mini RAOUL costa 400 de euro si poate fi achizitionat prin magazinul online Nokia Singapore pana la sfarsitul lunii octombrie.

Specificatii tehnice

La capitolul specificatii model Nokia N97 mini RAOUL este neschimbat. Telefonul vine dotat cu Ovi Maps, iar alaturi de navigatia pietonala gratuita oriunde pe glob, utilizatorii pot accesa continut premium de la Lonely Planet, Michelin si Wcities.

Utilizatorii pot personaliza ecranul de start al dispozitivului cu mii de aplicatii si servicii disponibile prin Ovi Store. Specificatiile tehnice ale modelului includ ecran ecran tactil de 2,9 inch cu rezolutie de 640 x 360 px si sistemul de operare Symbian S60. Totodata, memoria interna a telefonului este de 8 GB si conectivitatea ajunge pana la 3G cu HSDPA, Wi-Fi.

Originalul Nokia N97 mini este disponibil si in Romania incepand din luna octombrie 2009, la un pret estimativ de 450 de euro, suma care nu include taxele si subventiile aplicabile produsului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea