Stiinta & Tehnologie

#nokia n97 mini #romania #vodafone

Nokia N97 mini, disponibil in Romania si prin Vodafone

Vodafone Romania anunta ca telefonul Nokia N97 mini , varianta cu dimensiuni mai reduse a modelului Nokia N97 , va fi disponibil in oferta sa, incepand cu 26 noiembrie 2009 .

Varianta Nokia N97 mini a fost prezentanta oficial de producatorul finlandez in cadrul evenimentului Nokia World, care s-a desfasurat in luna septembrie 2009.

Specificatii tehnice

Telefonul Nokia N97 mini vine dotat cu serviciul Ovi Maps, iar alaturi de navigatia pietonala gratuita oriunde pe glob, utilizatorii pot accesa continut premium de la Lonely Planet , Michelin si Wcities. Utilizatorii pot personaliza ecranul de start al dispozitivului cu mii de aplicatii si servicii disponibile prin Ovi Store. Specificatiile tehnice ale modelului includ ecran ecran tactil de 2,9 inch cu rezolutie de 640 x 360 px si sistemul de operare Symbian S60. Totodata, memoria interna a telefonului este de 8 GB si conectivitatea ajunge pana la 3G cu HSDPA, Wi-Fi.

Alte detalii

Utilizatorii pot achizitiona telefonul Nokia N97 mini in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai din tara, la preturi incepand de la 399 Euro (TVA inclus), impreuna cu un abonament Vodafone pe 2 ani.

Altfel, Nokia N97 mini este disponibil si in Romania incepand din luna octombrie 2009, la un pret estimativ de 450 de euro, suma care nu include taxele si subventiile aplicabile produsului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea