Stiinta & Tehnologie

Nokia N91 in sfarsit disponibil

Mult asteptatul smartphone Nokia N91 cu microdrive a ajuns in sfarsit pe rafturile magazinelor. Telefonul a fost anuntat in aprilie 2005, si se astepta ca lansarea sa se faca la sfarsitul anului 2005 dar Nokia a amanat-o de cateva ori. Acum, in sfarsit putem cumpara mobilul cu un microdrive de 4GB.
Nokia N91 este un dispozitiv cu trei benzi, suport UMTS SI Wi-Fi. Telefonul este echipat cu un display de 256 de culori, o rezolutie de 176x 208 pixeli si o camera de 2 megapixeli. Ruleaza pe Symbian OS v9.1 si se bazeaza pe Series 60 UI, a treia generatie.



Concurenta principala pentru Nokia N91 sunt mobilele Samsung i300, i300x si i310 ce ruleaza pe platforme Microsoft si care au memorii de 3GB, 4GB, si respectiv 8 GB. Toate cele trei telefoane Samsung au aceeasi marime ca si Nokia N91 dar cantaresc mai putin. Si telefoanele de la Samsung sunt diponibile pe piata si va fi foarte interesant de vazut cum aceste dispozitive fi percepute. Probabil ca diferenta de pret si de performanta (Windows Mobile sau Symbian) va decide care dintre modele va avea succes.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea