Stiinta & Tehnologie

Nokia N81 sau cat de mult iubeste Nokia multimedia

Nokia a anuntat la Londra, in cadrul conferintei Go Play, o serie de 5 telefoane mobile. Printre acestea si modelul Nokia N81, telefon cu evidente inclinatii multimedia, a carui disponibilitate este prognozata pentru trimestrul 4 al acestui an.

Design

Nokia N81 este caracterizat de un desing simplu si elegant, lipsit de exercitii de imaginatie inutile. Principalul material de constructie este metalul acoperit de vopsea neagra, incadrat de margini subtiri vopsite in gri. Controller-ul este clasic pentru un dispozitiv Nokia, fiind alcatuit dintr-un inel cu 4 directii, in centrul caruia regasim butonul de acceptare a comenzilor. Controller-ul este incadrat la stanga si la dreapta de cele 4 butoane care permit controlul player-ului multimedia: inainte, inapoi, stop, play/pauza.

Ideal ar fi fost ca aceste butoane sa se bucure de alta functionalitate in afara player-ului, insa, din pacate, nu este asa. Ca dimensiuni, 102 x 50 x 17,9 mm, avem de face cu un telefon obisnuit. Greutatea este singura caracteristica ce iese putin din tiparele unui smartphone: 140 g.

Cititi continuarea pe Go4it!

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea