Stiinta & Tehnologie

#nokia #nokia n8 #symbian #symbian^3

Nokia N8 cu Symbian^3, lansat pe piata

Nokia N8 , telefonul cu cel mai mare numar de precomenzi din istoria companiei finlandeze, va ajunge in curand la cei care l-au comandat din timp.

Nokia a inceput sa livreze stocul de N8 celor care au facut precomanda, sperand sa fie printre primii care vor testa noul sistem de operare Symbian^3 .

Telefonul ii poate atrage si pe fanii telefoanelor cu camera, cu ajutorul camerei de 12 megapixeli cu obiectiv Carl Zeiss si senzor de imagine extra large.

Reprezentantii Nokia spun ca, in functie de regiune, telefonul va fi disponibil in urmatoarele saptamani pe toate pietele.

Nokia N8 este primul din seria de telefoane noi care vor oferi utilizatorilor posibilitatea de multitasking, cu un sistem usor de trecere de la o aplicatie la alta.

Camera Nokia N8 poate filma clipuri video la calitate HD, pe care le poate transfera apoi usor pe un stick USB sau uploada pe site-uri ca Facebook, Twitter sau RenRen. Telefonul este dotat si cu un port HDMI pentru conectarea usoara la sistemul de home entertainment.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea