Stiinta & Tehnologie

#nokia maps #multimedia #negru #black #nokia n79

Nokia N79 in negru

Dupa lansarea unor noi modele din seria XpressMusic, Nokia prezinta cateva imagini cu un model mai vechi, dar care vine intr-o noua culoare.

Modelul Nokia N79 este acum disponibil si in varianta pe negru. Telefonul dispune si de o versiune ecologica, fara incarcator .

Ce este nou

Pe langa telefonul care acum are partea frontala neagra, N79 vine si cu noi capace de baterie. Un lucru interesant este faptul ca atunci cand utilizatorul schimba unul din ele, telefonul seteaza o tema noua corespunzatoare, automat.

Altfel, din punct de vedere tehnic, specificatiile lui N79 au ramas neschimbate. Terminalul este un candybar ale carui cartacterisitici se indreapta catre tot ce inseamna multimedia si entertainment, chiar daca pare un smartphone.

Specificatii tehnice

Nokia N79 este dotat cu camera foto de 5 megapixeli cu lentile Carl Zeiss, suporta functia geotagging si are flash dublu LED. Asemenea lui Sony Ericsson W980, Nokia N79 are transmitator FM si acces la Nokia Music Store . Pentru a completa functia de player muzical , terminalul are si slot pentru mufa standard de 3,5 mm.

Tot la pachet, utilizatorul va primi un card microSD de 4 GB, dar telefonul suporta upgrade pana la 8 GB. Nu ii lipseste nici receptorul GPS, iar aplicatia Nokia Maps vine preinstalata. Versiunea originala se gaseste si in Romania, iar Nokia N79 costa in jur de 1.500 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea