Stiinta & Tehnologie

Nokia N-Gage: acum o platforma de jocuri

Cu noul serviciu pentru jocuri mobile N-Gage, viata devine mult mai palpitanta. Serviciul permite testarea gratuita a versiunilor demo ale jocurilor pe oricare dintre milioanele de dispozitive Nokia compatibile disponibile pe piata. Daca jocul devine captivant, il puteti achizitiona si descarca pe dispozitiv sau PC, unde va puteti continua jocul. De asemenea, puteti impartasi aventurile jocurilor, concurand impreuna cu prietenii Dvs., impotriva altor jucatori din intreaga lume sau participand la activitatile comunitatii N-Gage Arena.

“Pe masura ce ne extindem aria de expertiza de la productia de telefoane optimizate pentru joc la furnizarea de servicii dedicate, accesul utilizatorilor la jocuri devine mai simplu ca oricand,” a declarat Jaakko Kaidesoja, Head of the Games Business, Nokia. “Imbinarea dintre serviciul N-Gage, dispozitivele puternice Nokia, jocurile celebre ale unor companii de prestigiu, precum si retelele sociale interactive, transforma standardele traditionale ale jocului in mediul mobil intr-o experienta cu totul noua.”

Serviciul N-Gage va fi disponibil la nivel global incepand cu noiembrie 2007, cand aplicatia gratuita N-Gage va putea fi descarcata de pe //www.n-gage.com (prin intermediul PC-ului sau al dispozitivului mobil) si instalata pe dispozitivele compatibile. Ulterior, aplicatia va fi integrata pe o gama larga de terminale Nokia, printre care noile dispozitive Nokia N81 si Nokia N95 8GB, asftel incat utilizatorii vor putea accesa jocurile imediat dupa achizitionarea telefonului.

In plus, lista de jocuri compatibile cu platforma N-Gage continua sa creasca, incluzand acum FIFA 08 (dezvoltat de EA Sports™), The Sims™ 2 Pets, Tetris® si Tiger Woods PGA TOUR®. Numarul de dezvoltatori cu care N-Gage colaboreaza s-a imbogatit, de asemenea, prin Capcom si Vivendi alaturi de celebrul sau joc Crash Bandicoot®. Nokia Publishing a anuntat, de asemenea, lansarea a doua noi titluri: Snakes Subsonic si Bounce Boing Voyage.

“Prin intermediul noilor experiente oferite de N-Gage, impatimitii unor jocuri, precum FIFA sau The Sims pot juca si pastra deopotriva legatura cu alti fani. In contextul unei piete pe care exista deja milioane de dispozitive Nokia compatibile, suntem foarte incantati sa aducem la indemana unui public atat de vast cele mai performante experiente de joc in mediul mobil,” a declarat Barry Cottle, Senior Vice President si General Manager, EA Mobile.

Preturile estimative ale jocurilor N-Gage comercializate prin canalele de distributie Nokia vor fi cuprinse intre 6 si 10 Euro, fara a lua in calcul taxele locale . Produsele vor putea fi achizitionate prin card de credit sau prin includerea in serviciile facturate de operatorul de retea (in retelele in care acest lucru este posibil). Plata prin intermediul operatorului este disponibila in peste 20 de tari, iar cea prin cardul de credit este disponibila la nivel global. De asemenea, utilizatorii vor putea alege sa achizitioneze licente de o zi sau de o saptamana, disponibile la preturi reduse . In plus, toate jocurile dispun de o versiune demo gratuita, ce poate fi testata inainte de achizitionare. Indiferent de modul in care sunt descarcate jocurile (over the air sau prin Internet), gestionarea catalogului de jocuri se va face cu usurinta datorita capabilitatilor de stocare si sincronizare cu PC-ul.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea