Stiinta & Tehnologie

#Phableta #Nokia Lumia 1520 #Nokia Guru #Nokia Treasure Tag #accesorii phableta

Nokia Lumia 1520 se lanseaza astazi. Afla cu ce accesorii vine la pachet!

Lumia 1520, misterioasa phableta de la Nokia ce urmeaza a fi lansata astazi in cadrul unui eveniment amplu la Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, vine la pachet cu cateva accesorii interesante.

Potrivit unor imagini publicate de Evleaks pe contul sau de Twitter, Nokia Lumia 1520 are un design super slim si beneficiaza de un accesoriu numit Nokia Treasure Tag. Acesta este, de fapt, un breloc care te ajuta sa nu mai ratacesti diverse obiecte de mici dimensiuni, cum ar fi cheile.



Cea de-a doua imagine infatiseaza un dispozitiv de mici dimensiuni care seamana cu un player, intrucat are atasat o pereche de casti si se conecteaza la computer prin intermediul unui port microUSB. Potrivit sursei citate, playerul se numeste Nokia Guru.


Phableta Lumia 1520 are un display Full HD de 6 inchi, o camera foto de 20 de megapixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 800 si o baterie de 3.390 mAh.

Sursa foto: atsgadgets.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea