Stiinta & Tehnologie

#symbian #walk & drive #gps #nokia 5800 navigation

Nokia lanseaza terminalul 5800 Navigation

Nokia lanseaza o nou varianta a lui 5800 XpressMusic , editia Navigation. Spre deosebire de telefonul original care este dedicat muzical, acesta este focalizat pe navigare.

Totusi, specificatiile tehnice ale celor doua modele sunt aproape identice.

Specificatii tehnice


nokia 5800 navigation va fi disponibil din doua variante de culori, argintiu si negru (Chrome si Black). Spre deosebire de versiunea XpressMusic, modelele din editia Navigation vor veni cu licenta a software-ului Drive and Walk si vor fi focalizate pe sistemul de navigatie.

Altfel, telefonul masoara 111 x 51,7 x 15,5 mm si catareste 109 grame. Nokia 5800 Navigation ruleaza sistemul de operare Symbian versiunea 9.4, S60 si dispune de senzor de proximitate pentru inchidere automata si accelerometru pentru auto-rotatie. La capitolul conectivitate modelul dispune de GPRS clasa 32, EDGE clasa 32, HSCSC, 3G cu HSDPA, Wi-Fi cu tehnologie UPnP, Bluetooth versiunea 2.0 si cu A2DP si USB versiunea 2.0 ( microUSB ). Camera foto a acestui model Nokia este de 3,2 MP, are lentile Carl Zeiss, dispune de autofocus, flash si are capabilitati video.

Alte detalii

Ca si in cazul lui 5800 XpressMusic, player-ul muzical al noului terminal suporta formate MP3, WMA, WAV si eAAC+. Telefonul are slot pentru casti cu mufa standard de 3,5 mm, radio FM cu RDS si iesire TV. Nokia 5800 Navigation se va lansa la sfarsitul anului 2009, dar pretul modelului nu a fost anuntat.

Versiunea XpressMusic este disponibila si in Romania din luna ianuarie 2009 in oferta Vodafone, si nu numai, cu preturi de la 269 euro cu TVA sau impreuna cu abonamentul Vodafone 400, incheiat pe o perioada de 2 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea