Stiinta & Tehnologie

Nokia lanseaza modelele 6600 Fold si 3600 Slide

Cu ocazia sarbatorilor de Pasti care tocmai au trecut, probabil ca Nokia s-a gandit sa mai lanseze unul sau doua telefoane pe piata.

Noile venite in randurile mobilelor sunt modelele Nokia 6600 Fold si 3600 Slide. Se aude ca aceste telefoane ar fi fabricate din complet alte materiale decat suntem obisnuiti, nu ca Nokia ar fi la prima incercare de acest gen.

Invelis ceramic

De aceasta data compania a optat pentru vopsea ceramica si metal, aceste "ingrediente" fiind in compozitia modelului 3600 Slide. Dar sub "invelisul delicat", telefonul duce o suita ceva mai grava.

In primul rand telefonul are camera de 3,2 megapixeli cu flash LED dublu. Totodata, terminalul poate fi conectat la un ecran mai mare" pentru ca are iesire pentru TV. Suporta conectivitate 3G si o memorie care poate fi extinsa pana la 4 GB. nokia 3600 slide mai are si o functie Bluetooth GPS Module LD-4W, care se pare sa fie un GPS functionabil.

Clamshell = Fold

Al doilea telefon pe care Nokia il prezinta este modelul 6600 Fold, care este de fapt un clamshell cat se poate de normal.

Acest model are un ecran exterior "ascuns", adica nu se va vedea atunci cand telefonul este in standby. Acest ecran se poate activa usor printr-o simpla atingere. Bataia dubla pe acest ecran va face ca telefonul sa afiseze mesajele noi, apelurile pierdute, va schimba modul telefonului la " silentios " si va seta alarma pe "snooz".

Altfel telefonul are o camera de 2 megapixeli cu flash LED si ecran OLED de 2,13 inchi cu 16 milioane de culori. Internetul nu va fi o problema pentru acest telefon pentru ca are incorporata conectivitatea 3G.

Ambele telefoane se vor lansa la sfarsitul acestui an, Nokia 3600 Slide costant 175 de euro, iar 6600 Fold va avea pretul de 275 de euro.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea