Stiinta & Tehnologie

#pre-comanda #telefon mobil #expansys uk #nokia e75

Nokia E75, mai aproape de realitate

Unul din cele mai recente terminale ale companiei finlandeze, Nokia E75 a aparut pe internet cu imagini oficial si specificatii tehnice .

Telefonul este disponibil pentru pre-comanda de pe site-ul britanic Expansys. Se asteapta ca lansarea oficiala al terminalului sa se faca pe data de 13 martie 2009.

Specificatii tehnice

Nokia E75 este un terminal quad-band pentru retele GSM de 85, 900, 1800 si 1900 MHz si dual-band pentru retele WCDMA de 900 si 2100 MHz. Din imagini pare ca modelul sa aiba un ecran de 2,4 inch, iar specificatiile tehnice indica faptul ca acesta are rezolutie QVGA de 240 x 320 px.

Terminalul este un slider cu tastatura standard alfanumerica si QWERTY completa. Nokia E75 mai are camera foto de 3,2 MP cu autofocus, zoom digital, flash si capabilitati de inregistrare video in rezolutie mare VGA sau la 30 fps in rezolutie QVGA.

Alte detalii

Telefonul are player muzical si radio FM incorporat, receptor GPS cu functii aGPS si dispune de serviciul Nokia Maps care este preinstalat. La capitolul conectivitate, E75-ul dispune de HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth 2.0 si miniUSB .

Terminalul vine cu optiuni de vizualizare a documentelo PDF si ZIP manager, dispune de o baterie standard de 1500 mAh care rezista pana la 630 de minute de convorbiri. Nokia E75 poate fi pre-comandat prin site-ul Expansys UK si costa aproximativ 1.800 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea