Stiinta & Tehnologie

Nokia E71 Review

Iata ca a venit momentul unei alte premeriere la Acasa.ro si anume, telefonul Nokia nokia , acest model nu vine cu Opera Mini preintalat. Pacat pentru ca era foarte folositor utilizatorului.

Tot in capitolul conectivitate intra si Bluetooth-ul, care este nelipsit la acest telefon care este cea mai recenta versiune de 2.0 si vine "altoit" with A2DP, adica posibilitatea de atasare casti wireless. Lui Nokia E71 nu ii lipseste nici portul infrarosu, care este de prisos mai ales ca nu mai este folosit de nimeni. Nu ii lipseste nici portul pentru USB, versiunea 2.0 pentru transferul de date.

Ultimul cuvant

Nokia E71 este un telefon standard business. Daca esti genul de om care nu se descurca cu tastatura QWERTY, ocoleste-l. Viteza de navigare a lui Nokia foto
Nokia E71

Review video Nokia E71



Captura video realizata cu Nokia E71



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea