Stiinta & Tehnologie

#nokia c6 #facebook #qwerty

Nokia C6, cu tastatura QWERTY, noul venit in familie

Se pare ca terminalul care poarta numele "C6" va fi urmatorul telefon mobil care va face parte din seria de modele C a celor de la Nokia.

Primul telefon mobil din aceasta categorie, modelul C5, a fost anuntat oficial de compania finlandeza in urma cu doua saptamani.

Specificatii tehnice

Noul telefon mobil a fost reperat pe site-ul FCC, dar din pacate nu exista prea multe detalii tehnice spre el. Tot ce se cunoaste a fost dedus din imaginile aparaute pe internet. Astfel, slider-ul cu tastatura fizica QWERTY completa va fi si el un model dedicat persoanelor active pe comunitatile si retele sociale . Se mai cunoaste faptul ca Nokia C6 are o memorie interna de 256 MB. Este foarte posibil ca telefonul, asemenea modelului anterior da permita utilizatorilor sa pastreze legatura cu prietenii, oferind acces direct la contactele preferate din ecranul de start, iar actualizarile de status ale prietenilor de pe Facebook sunt vizible din agenda de contacte a telefonului.

Totodata, accesarea site-urilor de socializare precum Facebook sau MySpace este facila si rapida, iar mesageria instantanee si conturile de e-mail de la Ovi Mail sau de la alti furnizori de e-mail sunt disponibile prin Nokia Messaging.

Alte detalii

Desi nu a fost confirmat oficial, s-ar mai putea ca Nokia C6 sa dispuna si el de o camera de 3,2 MP, sa aiba un card de memorie inclus in pachetul de vanzare si sa vina cu o conexiune de date de inalta viteza pentru incarcarea fara efort a imaginilor si clipurilor video pe diverse site-uri de socializare.

Din pacate nu se stie cand modelul se va lansa oficial pe piata sau cand costa. Totusi, fanii se pot astepta ca Nokia C6 sa fie disponibil in magazine candva in primavara lui 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea