Stiinta & Tehnologie

#nokia e63 #e-series #anunt oficial #smartphone

Nokia anunta terminalul Nokia E63

Nokia lanseaza un nou dispozitiv Eseries optimizat pentru mesaje, destinat segmentului cu adresabilitate extinsa.

Acesta se alatura modelului Nokia E71 pentru a forma o gama de dispozitive echipate cu tastatura QWERTY.

"Dispozitivul este o noua propunere pentru gama Eseries - un dispozitiv optimizat pentru mesaje, care permite utilizatorilor sa fie implicati in aceeasi masura in reteaua sociala si in cea de afaceri", a declarat Soren Petersen, Senior Vice President, Nokia.

Specificatii tehnice

Nokia masoara 113 x 59 x 13 mm si cantareste 126 de grame si ecran de 2,36 inch cu 16 milioane de culori si rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli.

Telefonul are o memorie interna de 11o MB, dar aceasta se poate mari printr-un card microSD (transflash) de pana la 8 GB. Totodata cardul este hotswap. E63 suporta conectivitate GPRS si ESGE de clasa 32, 3G cu HSDPA, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth versiunea 2.0 cu A2DP, are port infra-rosu si UBS/microUSB versiunea 2.0.

"Atunci cand te asezi la masa pentru a lua pranzul, doresti sa iti actualizezi reteaua sociala sau sa iti verifici contul de email personal fara a fi intrerupt de subiecte legate de viata profesionala . Este un nou exemplu foarte bun de tehnologie care se adapteaz?a la necesitatile utilizatorilor", a spus Soren Petersen.

Printre altele

Nokia E63 include si Files on Ovi, un serviciu prin care utilizatorii pot accesa de la distanta fisierele stocate pe PC, chiar si atunci cand acesta nu este conectat la retea. Toti cei care achizitioneaza acest telefon vor avea acces gratuit la un spatiu de de 1 GB.

Terminalul are camera foto de 2 megapixeli, player muzical, slot pentru mufa standard audio de 3,5 mm si aplicatii office. Dispozitivul Nokia E63 va fi disponibil in doua culori, rosu rubiniu sau albastru inchis. Telefonul va fi comercializat incepand din urmatoarele saptamani, la un pret estimativ de 199 euro, suma care nu include taxele si subventiile aplicabile produsului.

"Studiile realizate de noi arata ca utilizatorii doresc un dispozitiv care sa le permita sa isi gestioneze viata personala si cea profesionala si care sa ii ajute sa separe cele doua aspecte", a mai declarat Soren Petersen.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea