Stiinta & Tehnologie

Nokia 6267, simplu ca Buna ziua!

Datorita aplicatiilor multimedia si tastelor dedicate pentru continut media, telefonul Nokia 6267 aduce un plus de culoare si da o noua semnificatie notiunii de simplitate , astfel incat ascultarea de muzica, vizionarea de secvente video si de fotografii devin o joaca de copil.

Nokia 6267 include un music player avansat si taste dedicate pentru a simplifica ascultarea de muzica. Surprinderea momentelor importante si vizualizarea acestora in format video sau foto impreuna cu familia si prietenii este simpla si, totodata, impresionanta datorita noilor capabilitati video de mare viteza si celor doua camere integrate – inclusiv o camera de 2 megapixeli cu blit si zoom digital 8x. Nokia 6267 utilizeaza tehnologia 3G pentru apeluri video si pentru descarcarea de continut si navigarea rapida pe Internet. Elegantul telefon cu design pliabil etaleaza o tastatura de dimensiuni mari, un afisaj de inalta rezolutie, calendar, organizer si suport pentru extinderea memoriei cu pana la 4GB, pentru stocarea de secvente video, imagini si muzica.

Nokia 6267 are o durata de convorbire de 6,5 ore si pana la 12,5 zile durata in regim de asteptare. Pretul estimativ de comercializare al dispozitivului Nokia 6267 este de 240 Euro, fara taxele si subventiile aplicabile produsului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea