Stiinta & Tehnologie

Nokia 6124 Classic de la Vodafone

Companii de telefonie mobila gen T-Mobile, Verizon , AT&T sau altele nu ne spun prea multe pentru ca nu aveam de-a face cu ele. Dar Vodafone pare mai mult decat cunoscut.

Vestea buna vine aici: Nokia s-a gandit sa distribuie un telefon doar prin Vodafone. Este vorba de clasicul 6124. Acesta este clar o versiune revizuita a telefonului, care seamana foarte tare cu noul Nokia 6220 Classic, pe care compania l-a lansat anul acesta in cadrul Mobile World COngress de la Barcelona.

Anunt oficial ...

Modelul Nokia 6124 Clasic va fi prezentat in mod oficial la editia din acest a CeBIT. Pentru cei curiosi, 6124-ul este un smartphone S60, adica un telefon care ruleaza Symbian ca sistem de operare.

Dar "minunile" lui nu se termina aici. Telefonul mai ofera o camera de 2 megapixeli, lucru nu tocmai iesit din comun, dar care are flash (nu se stie daca LED sau Xenon) si suport microSD de pana la 8 GB.

Dar cand vine vorba de camera foto , 6124-ul cuprinde mai multe moduri de captat imagini, printre care "panorama mode". Imaginile fotografiate pot fi vizualizate pe un ecran de 2 inchi.

Destul de bine pentru poze, dar lucrurile nu sunt asa roz cand vine vorba de vizualizari ale paginilor web. CHiar daca telefonul dispune de conectivitete 3G Broadband si HSDPA/UMTS, citirea unui ziar virtual se va face destul de dificil pe un ecran relativ mic. Dar pana la urma, aceasta este problema fiecaruia. Altii se descurca mai bine, altii mai rau.

Fii pe faza

Daca ti se pare ca vrei acest telefon, mai trebuie sa astepti putin. Nokia va lansa telefonul pe plan mondial prin Vodafone in al doilea semestru al acestui an. Din pacate, avem inca o veste rea: pretul pentru el nu a fost inca stabilit.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea