Stiinta & Tehnologie

Nokia 6121: Un telefon 3G inteligent si flexibil

Nokia 6121 classic este un telefon inteligent si flexibil, cu un design compact . Dispozitivul ofera acoperire GSM in banda cvadrupla si tehnologie WCDMA 900/2100. Surprinderea de imagini de inalta calitate se face rapid si cu usurinta datorita camerei de 2 megapixeli cu zoom digital 4x, blit si mod panoramic . In plus, Nokia 6121 classic dispune de o a doua camera (frontala) pentru personalizarea comunicarii, prin intermediul capabilitatilor de apeluri video.

Nokia 6121 classic utilizeaza tehnologia HSDPA, care faciliteaza descarcarea si navigarea rapida si usoara pe Internet, redarea de secvente video in timp real si primirea de email-uri cu fisiere atasate. Aplicatia Data Transfer permite utilizatorilor sa isi transfere contactele, calendarele, fotografiile si fisierele de pe vechiul lor telefon Nokia pe noul Nokia 6121 classic. Pretul estimativ de comercializare al dispozitivului Nokia 6121 classic este de 260 Euro, fara taxele si subventiile aplicabile produsului.

“Prin lansarea acestor trei noi dispozitive, ne extindem gama destinata segmentului de mijloc, pentru a oferi utilizatorilor si mai multe optiuni in ceea ce priveste conectivitatea mobila,” a declarat Peter Ropke, Senior Vice President , Mobile Phones, Nokia. “Fie ca isi doresc sa surprinda imagini, sa impartaseasca muzica sau sa acceseze Internetul, utilizatorii pot sa isi aleaga intotdeauna un dispozitiv elegant Nokia, care sa raspunda exact asteptarilor lor.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea