Stiinta & Tehnologie

#nokia 5230 #comes with music #ovi maps

Nokia 5230 s-ar putea lansa in USA

Unul dintre cele mai recente terminale Nokia cu ecran tactil, modelul 5230 s-ar putea lansa in Statele Unite ale Americii prin operatorul T-Mobile.

Terminalul a fost conceput pentru utilizatorii care folosesc telefonul mobil ca principal instrument pentru muzica, imagini si video.

Specificatii tehnice

Modelul Nokia 5230 are ecran sensibil la atingere de 3,2 inch rezistent la zgarieturi si cu o rezolutie generoasa de 640 x 320 px. Telefonul ruleaza sistemul de operare Symbian S60 editia a 5-a si ofera acces direct la retele sociale ca Facebook sau MySpace.

Camera foto este de 2 MP, nu are flash si autofocus, dar poate face capturi video la rezolutie VGA de 640 x 360 cu 30 fps (frames per second/cadre pe secunda). Telefonul vine cu slot pentru casti audio cu mufa standard de 3,5 mm si are un acumulator de 1320 mAh. Cu Nokia 5230, utilizatorii au acces la continut nou, precum piese muzicale din Nokia Music Store sau aplicatii, jocuri, clipuri video si alte servicii de la Ovi Store. Oferta de solutii este completata de navigatia aGPS si Ovi Maps , care includ imagini din satelit, repere 3D pentru peste 200 de orase si harti fizice.

Alte detalii

Nokia 5230 dispune de player muzical, iar acumulatorul din dotare ofera teoretic un timp de redare de 33 de ore. Pe anumite piete Nokia 5230 include serviciul comes with music. Terminalul va putea fi achizitionat in mai multe variante de culori, negru, rosu, roz, verde si albastru.

In Europa pretul recomandat pentru Nokia 5230 cu serviciul Comes with Music este de 259 euro. Altfel noul terminal costa 149 de euro si va fi livrat incepand din al patrulea trimestru al acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea