Stiinta & Tehnologie

#classic #anunt oficial #praf #apa #dur #test #zgarieturi #soc #nokia 3720

Nokia 3720 classic, cel mai dur terminal al companiei

Testat recent de producatori si prezentat intr-o serie de videoclipuri, terminalul nokia 3720 classic a fost in sfarsit anuntat oficial de catre finlandezi.

Noul telefon mobil este descris ca fiind cel mai dur dispozitiv mobil Nokia.

Specificatii tehnice

Nokia 3720 classic este un candybar care masoara 115 x 47 x 15,3 mm si cantareste 93 de grame. Terminalul dispune de certificatul IP-45, adica este rezistent la apa, praf si la socuri asa cum a reiesit si din testele video facute anterior. Totodata, capacul bateriei este fixat cu suruburi.

Modelul care ruleaza Symbian S40 are un ecran de 2,2 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px si suport pentru 16 milioane de culori. Fiind un terminal din categoria entry-level, Nokia 3720 classic are doar conectivitate GPRS si EDGE, Bluetooth 2.1 si USB/miniUSB. Telefonul vine cu o camera foto modesta de 2 MP fara autofocus, dar cu flash LED si are o memorie interna de 20 MB, dar suporta upgrade al spatiului de stocare pana la 8 GB. Mai mult, terminalul vine la pachet cu un card microSD de 1 GB.

Alte detalii

Noului Nokia 3720 classic nu ii lipseste nici playerul video si muzical care suporta formate MP3, eAAC+ si WMA. Telefonul vine si cu radio FM cu RDS si aplicatii proprietare ca si Nokia Maps.

Terminalul va fi disponibil in doua culori, gri cu negru si galben cu negru. Reprezentantii Nokia au declarat ca noul telefon mobil va putea fi gasit in magazinele din Europa din vara lui 2009 si va costa 125 euro, adica in jur de 550 RON. In prezent nu se stie cand Nokia 3720 classic va ajunge pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea