Stiinta & Tehnologie

#nokia 2220 slide #slider #entry-level

Nokia 2220 slide, un nou terminal entry-level

Finlandezii de la Nokia pregatesc lansarea unui nou telefon mobil din clasa entry-level.

Noul model se numeste nokia 2220 slide si va fi disponibil in mai multe culori.

Specificatii tehnice

Nokia 2220 slide este un slider care foloseste interfata de utilizator a sistemului de operare Symbian S40 si va fi disponibil intr-o gama large de culori printre care roz, violet, albastru sau verde. Carcasa terminalului este confectionata din plastic lucios.

Modelul este destul de compact, masurand 97,2 x 47 x 15,9 mm si este echipat cu un ecran modest cu o rezolutie de 128 x 160 pixeli care este capabil sa afiseze pana la 65.000 de culori.

Terminalul are doar 10 MB memorie interna, iar reprezentantii companiei nu au specificat daca Nokia 2220 slide va avea si un slot dedicat cardurilor de memorie microSD pentru ca utilizatorul sa poata efectua o marire a spatiului de stocare. Totusi, modelul vine dotat cu un acumulator capabil sa reziste pana la opt ore de convorbiri si pana la 400 de ore in modul stand-by .

Alte detalii

Noul telefon Nokia este dual-band si este va fi compatibil cu retelele GSM. Maximul de conectivitate suportat de terminal este EDGE, iar modelul va veni cu browser-ul Opera Mini preinstalat.

Printre specificatiile tehnice ale telefonului se numara slotul pentru mufa standard de 3,5 mm, radio FM sau camera foto cu rezolutie VGA. Nokia 2220 slide se va lansa in lunile urmatoare si va costa in jur de 130 USD. In prezent nu se cunosc pietele pe care modelul va fi disponibil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea