Stiinta & Tehnologie

#samsung # tableta samsung #samsung s tab

Noile tablete Samsung apar in doua variante. Vezi cum arata noua gama Galaxy S Tab!

Samsung a facut prezentarea oficiala pentru noua gama Galaxy S Tab. Acestea vor intra pe piata in doua variante, cu display-uri de 10,5, respectiv 8,4 inci. Compania a anuntat ca primeste comenzi pentru seria noua Galaxy S Tab, chiar daca expedierea catre consumatori va incepe abia din luna iulie.

Strategia de marketing a coreenilor vizeaza in principiu Statele Unite, prima piata pe care noile tablete vor ajunge. Preturile pentru SUA au fost stabilite la 399 dolari pentru S Tab 8,4 si 499 dolari pentru varianta cu display de 10,5 inci.

S Tab 8,4 si 10,5 sunt dotate cu ecrane Super AMOLED oferind un contrast si o saturatie perfecta a culorilor. De asemenea, grosimea si greutatea dispozitivelor vor fi reduse: 465 grame pentru Galaxy S Tab 10,5 si 294 grame pentru versiunea de 8,4 inci.

In ciuda designului asemanator cu S Tab 5, ambele tablete au noutati in ceea ce priveste modul de operare. Noul duo S Tab ruleaza pe Android 4.4 KitKat incluzand in interfata comenzile vocale si sistemul de impartire a ecranului pentru operarea in doua ferestre.

Camerele foto amplasate pe dispozitive sunt de 8 MP si 2,1 MP, permitand si filmari de 1080 MP. Capacitatea de stocare a datelor este de 16, respectiv 32 GB, cu sloturi pentru carduri care extind memoria pana la 128 GB.

Sursa foto: amazon.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea