Stiinta & Tehnologie

#apple #iphone #reclama #Samsung Galaxy S4 #Group Play #Sound & Shot

Noile reclame Samsung Galaxy S4: nicio gluma despre iPhone

Campania de promovare pentru noul Samsung Galaxy S4 se bazeaza pe o strategie noua. In ultimul an, cele mai multe reclame Samsung au atacat Apple in diferite forme, dar noile clipuri care promoveaza Galaxy S4 nu mai contin nicio gluma despre iPhone.

Samsung a decis sa puna accentul pe functiile deosebite ale telefonului si sa nu-si mai jigneasca potentialii clienti, cum a facut cu prima reclama la Galaxy S3, in care utilizatorii iPhone erau potretizati ca o turma de oi.

Reclamele Samsung Galaxy S4 prezinta mai multe trasaturi unice ale telefonului, incepand cu "Group Play" (Share Music), care permite transformarea a mai multor telefoane intr-un adevarat sistem audio prin streaming.



O alta functie prezentata cu atentie este "Sound & Shot", care ofera posibilitatea de a trimite de poze care au atasat si un scurt mesaj audio.



A treia optiune laudata de Samsung in reclamele Galaxy S4 este S Translator, care este promovata ca o binecuvantare pentru turisti.



Sursa foto: phonearena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea