Stiinta & Tehnologie

#permis auto #noua forma #eliberare #lansat #disponibil #norme europene #coduri permis auto

Noile permise auto, de luni

Incepand din 10 noiembrie 2008 Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti (SPCRPCIVB) a trecut la sistemul de emitere centralizata a permiselor auto si certificatelor de inmatriculare, dupa cum arata un comunicat al Prefecturii Bucuresti remis pentru Antena3.ro. Noile modele ale acestor documente respecta cerintele reglementarilor europene si au un grad sporit de .

Permis Auto versoNoul model de permis isi pastreaza forma veche, insa, conform normelor Uniunii Europene, este realizat pe suport unicarbonat, iar datele si fotografia sunt cu laser. Tot potrivit comunicatului de presa primit de Antena3.ro, permisul european de conducere este foarte greu de falsificat, pentru ca prezinta o serie de elemente de siguranta, lizibile doar in anumite conditii. De asemenea, actul prezinta o serie de coduri prin care sunt reliefate anumite restrictii , cum ar fi cutia automata sau manuala.

Cititi continuarea pe Antena3


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea