Stiinta & Tehnologie

#apple #iphone #smartphone #iPhone ecran curbat

Noile iPhone-uri vor avea ecrane curbate mai mari

Apple se pregateste sa imbunatateasca designul si functionalitatea iPhone-ului cu ajutorul unui ecran mai mare, curbat si dotat cu senzori care detecteaza diferitele niveluri de presiune. Informatia vine de la publicatia Bloomberg, care citeaza o sursa familiarizata cu planurile companiei americane.


Daca este sa dam crezare acestui zvon, doua iPhone-uri noi isi vor face aparitia in cea de-a doua jumatate a anului viitor, beneficiind de ecrane mai mari, cu margini curbate, sustine sursa citata. In plus, modelele ulterioare Apple vor beneficia si de senzori amplasati in ecran, cu ajutorul carora telefonul va putea face distinctia intre o apasare mai ferma sau una mai blanda.

Cele doua modele de iPhone vor avea un ecran de 4.7 inchi, respectiv 5.5 inchi, devenind astfel cele mai mari smartphone-uri din gama producatorului din Cupertino, apropiindu-se de noul Galaxy Note 3, lansat in septembrie de Samsung, al carui ecran masoara 5.7 inchi.

sursa foto: gsmarena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea