Stiinta & Tehnologie

#rabla #tichete #noiembrie

Noiembrie - sfarsitul comertului cu tichete "Rabla"

Dupa cum stim cu totii si v-am mai spus in materialele noastre anterioare, programul Rabla a avut parte de un real succes. Daca ne referim, desigur, la numarul de tichete oferit celor care au predat masinile mai vechi de 10 ani.

Totodata, noutatea oferita anul acesta de Rabla, ce consta in posibilitatea folosirii a trei tichete valorice pentru cumpararea unei masini noi, a dat nastere comertului cu vouchere. Cei care nu-si permit sa cumpere o masina noua si nici inca doua "rable", dar au schimabat o "rabla" pentru un tichet in valoare de 3.800 de lei, prefera sa il vanda mai departe chiar si la jumatate din valoarea acestuia, pentru a castiga cativa banuti.

S-a ajuns astfel la tot felul de speculatii si la tranzactionarea acestor tichete valorice chiar la poarta Remat. Pretul unui tichet valoric se invarte in jurul sumei de 1.700 de lei. Insa din ce se poate observa si pe site-ul oficial al programului Rabla, cumparatorii nu ofera mai mult de 1.200 de lei pentru un cupon .
 
Aceasta situatie va continua, insa, numai pana in luna noiembrie, ultima luna in care se poate folosi un cupon Rabla, dupa care acesta devine nul. Aspectul pozitiv al acestui fapt este ca in toamna speculatorii vor lasa mult din pret pentru a vinde tichetele cu care au ramas. Insa, pe de alta parte, ramane de vazut cum vor actiona si dealerii, care in acest moment se intrec in oferte.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea