Stiinta & Tehnologie

Noi telefoane Motorola pentru piata high-end

Motorola a anuntat noi modele in seria de telefoane mobile Razr, un update al modelului Motorola Q, rivalul sau pentru BlackBerry si noua gama de dispozitive proiectate pentru muzica, fisiere video si jocuri.

Noile telefoane tintesc segmentul de piata mai scump si sunt optimizate pentru a lucra pe retele wireless high-speed si third-generation, foarte populare in Europa si in Asia.

Telefoanele au fost prezentate in cadrul unui studio de dans din Manhattan , iar demonstratiile inregistrarilor video s-au bucurat de participarea cantaretei Fergie, fotbalistul David Becham si pilotul de curse Danica Patrick.

Razr2 vine pe urmele modelului initial Razr, lansat in 2004. Motorola a spus ca, in cateva saptamani, Razr-ul cu numarul 100 de milioane.

Noua versiune este mult mai subtire decat modelul original, are un ecran exterior si mai multa memorie si o interfata imbunatatita pentru utilizatori.

( continuarea in PC World )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea