Stiinta & Tehnologie

#efficient dynamic #motorizari #bmw seria 7

Noi motorizari pentru Seria 7

Noul BMW Seria 7 va fi lansat pe piata romaneasca la sfarsitul anului

Principalele caracteristici – look-ul progresiv si noua gama de motoare cu BMW EfficientDynamic

Seria 7, limuzina constructorului german, este gata de lansare in 3 versiuni de motorizare: 750i (4.395 cmc, 407 CP la 5.500-6.400 rpm, acceleratie 0-100 km/h in 5,2 secunde, viteza maxima 250 km/h, consum mediu 11,4 l/100 km, emisii CO2 - 266 g/km);

740i (2.979 cmc, 326 CP la 5.800 rpm, acceleratie 0-100 km/h in 5,9 secunde, viteza maxima 250 km/h, consum mediu 9,9 l/100 km, emisii CO2 - 232 g/km;

730d (2.993 cmc, 245 CP la 4.000 rpm, acceleratie 0-100 km/h in 7,2 secunde, viteza maxima - 245 km/h, consum mediu - 7,2 l/100 km, emisii CO2 - 192 g/km).

Galerie foto cu noul BMW Seria 7

In scopul de a oferi clientilor sai confort suplimentar pentru locurile spate, constructorul german a mai pregatit si doua variante cu ampatament marit cu 140 mm, este vorba de 750Li si 740Li.

Designul noului BMW Seria 7 exprima sportivitate inainte de orice. Caracteristici cum ar fi proportiile dinamice ale masinii, linia joasa si alungita a geamurilor laterale, suprafetele sculptate, grila radiatorului traditionala BMW exprima stilul modern , in timp ce grila mare a radiatorului si liniile orizontale accentuate subliniaza puterea si forta masinii. La interior, conceptul inovator, cu o amplasare clar structurata a functiilor pentru conducere si confort, asigura o buna ergonomie. Suprafetele line, materialele de calitate‚ confortul si spatiul interior generos confera interiorului o impresie armonioasa si exclusivista.

Gama complet noua de motoare

Noua Serie 7 este echipata cu un V8 pe benzina cu tehnologie Twin Turbo si injectie directa de benzina (High Precision Injection) pentru varful de gama, un motor cu 6 cilindri in linie optimizat cu Twin Turbo si Injectie de Inalta Precizie (240 kw/326 CP) si un diesel nou cu 6 cilindri in linie, turbocompresor si a treia generatie commonrail (180 kw/245 CP). Pentru toate motorizarile este disponibila standard o cutie automata cu sase trepte cu dinamica optimizata a schimbarilor de trepte. Acoperisul, usile, capota motorului si panourile laterale sunt realizate din aluminiu.

Nu lipsesc sistemele inovatoare de asistare a conducerii (optional), precum cruise control cu functie Stop and Go, Land Departure Warning (avertizor la parasirea benzii de deplasare) care include indicator pentru limitarea vitezei, Lane Change Warning (avertizor la schimbarea benzii), Head-Up Display, Asistent faza lunga, BMW Night Vision in premiera cu detectarea individuala a persoanelor, Side View, camera de luat vederi la cuplarea in marsarier, functie de apel de urgenta automata cu caracteristici imbunatatite inclusa in BMW ConnectedDrive ca optiune suplimentara.

Gama de functii de confort si optiuni inovatoare multimedia include sistem audio cu memorie cu hard disk, intrare AUX standard, port USB, sistem audio multicanal, tuner dublu DAB, sistem DVD in spate, buton iDrive pentru operarea sistemelor multimedia, a telecomunicatiilor de la bord si a sistemului de navigatie de pe scaunele din spate, climatizare automata cu patru zone, scaune cu functii de masaj si ventilatie, trapa electrica inovatoare optimizata ca design si nivel de zgomot, servicii online oferite de BMW ConnectedDrive (BMW Online, BMW Assist, BMW TeleServices), optionale.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea