Stiinta & Tehnologie

#argintiu #negru #vulcan #xperia x2 #sony ericsson

Noi imagini cu Sony Ericsson XPERIA X2

In urma cu cateva zile primele imagini ale unui prototip Sony Ericsson XPERIA X2 a aparut pe internet.

Dar imaginile spion nu se opresc aici. Recent, versiunea in alb-argintiu a telefonului aparut in cateva fotografii-spion pe internet.

Noi specificatii tehnice

Asemenea primului model XPERIA, X1, si noul terminal vine din doua variante, negru si argintiu. In prezent nu se stie daca acest model va fi disponibil si in alte culori. Noul Sony Ericsson pare sa fie mult mai subtire decat inaintasul sau, forma lui fiind asemanatoare cu cea a lui W595.

Sony Ericsson X2 va rula sistemul de operare Windows Mobile 6.5 si va avea aceasi interfata X-Panel . Totodata, telefonul va dispune si de 200 MB memorie interna si un procesor Qualcomm MSM 7200. Este posibil ca terminalul sa vina si cu suport pentru card microSD, dar acest lucru nu a fost inca confirmat.

Sony Ericsson Vulcan

Primele imagini cu Sony Ericsson XPERIA X2 au fost dezvaluite de publicatia online Endgadgetmobile.com care scria despre un telefon mobil Sony Ericsson care poarta numele de cod Vulcan. Acest prototip pare sa fie adevaratul XPERIA X2 pentru ca modelul dispune de sistemul de operare Windows Mobile si are tastatura QWERTY completa fizica la fel ca X1.

Mai mult, din imaginea aparuta pe internet se poate vedea si ecranul mare, care posibil sa aiba o rezolutie WVGA (480 x 800 px) si tasta speciala pentru interfata proprietara Sony Ericsson, X-Panel. Daca imaginea este cea a lui XPERIA X2, este posibil ca partea glisanta sa se incline vertical asemenea ecranului lui Nokia N97.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea