Stiinta & Tehnologie

#audi a7 #mercedes cls #masini #v6 #v8 #a6 #salon auto #detroit #masina #automobil #car

Noi detalii despre modelul Audi A7

Audi A7 se pregateste intens pentru lansarea din vara anului viitor. Desi va imparti aceeasi platforma cu modelul A6, acesta va fi mai mare, mai atragator si bineinteles mai scump.

Audi va dezvalui anul viitor principalul rival al deja celebrului Mercedes CLS . Noul A7 va avea la baza conceptul dezvaluit la inceputul anului in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Noul model va fi dezvoltat pe platforma actualului A6, bazandu-se pe o structura de aluminiu, insa va creste in dimensiuni si va adopta un design mai indraznet.

Modelul va tinti persoanele cu un statut social mai ridicat, va avea un pret destul de piperat si va adopta un design mai putin practic dar mult mai atragator.

Pe langa modelul CLS. Audi A7 mai concureaza cu noul porsche panamera si Aston Martin Rapide.

A7 va dispune de cateva motoare destul de puternice un V6 FSI de 2.8 litri si 208 cai putere, un motor V6 de 3.0 litri supraalimentat, gata sa livreze 296 de cai, si de o unitate V8 de 4.0 litri si 388 de cai putere.

Pentru cei care prefera diesel-ul Audi va pregati motorul V6 de 2.7 litri si 187 de cai putere si doua versiuni ale unitatii de 3.0 litri: una de baza care ofera 237 de cai si una biturbo de 296 de cai putere. Cel mai probabil Audi va oferi si o versiune hibrida a modelului, insa pentru asta vor mai trece cativa ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea