Stiinta & Tehnologie

#decapotabil #lasnare #murano #nissan

Nisssan va lansa Murano Cabrio in 2011

Nissan va lansa versiunea decapotabila a modelului Murano in 2011. Informatia este confirmata chiar de Brian Carolin, seful Nissan America de Nord, care spune ca va fi un automobil de nisa, produs in putine exemplare.

Murano Cabriolet
va fi prezentat publicului in noiembrie acest an, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Va avea caroserie in doua usi si un plafon retractabil soft-top, nu neaparat din motivatii estetice, ci mai degraba pentru ca este mai ieftin.

Este de asteptat ca decabotabila sa fie pusa in miscare un motor V6 de 3,5 litri, capabil sa dezvolte 265 CP. Puterea va fi transmisa prin intermediul unei cutiii de viteze CVT . Modelul ar putea fi oferit atat cu tractiune pe puntea fata, cat si integrala.

Nu in urma cu mult timp, versiunea traditionala Nissan Murano a primit o noua motorizare diesel (2,5 litri si 190 CP) de care vor putea beneficia si clientii din Romania in toamna acestui an.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea