Stiinta & Tehnologie

#nissan #x-trail #facelift #euro 6

Nissan X-Trail facelift, primele imagini si detalii oficiale

Nissan a lansat primele imagini si detalii oficiale cu noul Nissan X-Trail , SUV-ul casei japoneze fiind canibalizat de-a dreptul in concursul intern al vanzarilor cu fratele sau Qashqai.

Speram totusi, cu ocazia acestui facelift, modelul sa supravietuiasca si in viitor.

Noul Nissan X-Trail va fi prezentat publicului cu ocazia Salonului Auto de la Paris care isi va deschide portile la data de 30 septembrie.

Noutatile constau intr-o grila frontala redesenata si o bara de protectie restilizata, implementarea tehnologiei LED la nivelul blocurile optice si un habitaclu imbunatatit. La capitolul schimmbari mentionam si noua oferta de nuante pentru caroserie si jantele de 17 inch.

Cea mai importanta schimbare o reprezinta noua varianta cu tractiune fata, pusa in miscare de motorl pe benzina de 2,0 litri imbunatatit. Unitatea dcI a fost revizuit pentru a se alinia normelor de poluare EURO 6 . Printre optionale se va afla si transmisia automata cu sase trepte.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea