Stiinta & Tehnologie

#nissan #qashqai #pathfinder

Nissan va aduce la Geneva versiuni imbunatatite a lui Pathfinder si Qashqai

Nissan a confirmat va dezvalui noi versiuni ale modelelor Pathfinder si Qashqai in luna martie la Geneva Motor Show.

Modificarile suferite de Pathfinder se vor reflecta, cel mai probabil, in versiunea care va debuta la New York International Auto Show. Modelele europene vor primi si un nou motor diesel de 3.0 litri. Cu toate acestea, imbunatatirile din interior si cele de la nivelul calitatii si al confortului vor fi aceleasi pentru ambele versiuni.

Pathfinder a fost comercializat in Statele Unite si in Canada inca din anul 2005.

Nissan va improspata si croossover-ul Qashqai, cu modificari aerodinamice si reduceri de emisii de CO2 de la  137 g / km la 129 g / km. Majoritatea modificarilor vor putea fi regasite la exterior, inginerii japonezi pregatind un nou spoiler, o grila si faruri redesenate pentru versiunea facelift a modelului.

De asemenea, Nissan Qashqai va avea disponibile ina doua noi culori pentru exterior, stopuri cu lumini LED si noi jante de 17 inch.

In ceea ce priveste interiorul, crossover-ul va avea un panou de instrumente revizuit, cu un nou ecran LCD.

Potrivit producatorului, Qashqai va avea o suspensie modificata, iar linia de motorizari va ramane neschimbata, cu exceptia introducerii unei versiuni de 1.5 litri.

Mai multe informatii vor fi dezvaluite de catre constructorul auto la data lansarii de la Geneva.

Cititi mai multe pe Auto.ro    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea