Stiinta & Tehnologie

#hatchback #leaf #nissan

Nissan introduce Leaf pe piata de inchirieri auto

nissan va introduce modelul electric Leaf pe piata inchirierilor auto. Compania auto de inchirieri , Hertz Corporation a confirmat ca va colabora cu Nissan, pentru a aduce Leaf pe piata din SUA si din Europa, pana in 2011.

Potrivit termenilor contractuali de colaborare, compania de inchirieri auto va dezvolta un program, care va oferi flote de inchiriere in cateva reprezentante importante Hertz.

"Parteneriatul cu Nissan confirma angajamentul Hertz in promovarea masinilor cu zero emisii, la nivel  mondial", a spus Mark P. Frissora, presedintele Hertz.

Nissan intentioneaza de asemenea, sa isi extinda parteneriatul cu Hertz la nivel mondial, in toate reprezentantele companiei de inchirieri, pentru a creste nivelul de informare cu privire la vehiculele electrice .

"Datorita tehnologiei sale performante si eficiente, Nissan Leaf va ajunge sa fie popular in randul fanilor eco si va ajuta la atragerea altor noi clienti"
, a declarat Frissora.

Nissan Leaf este echipat cu o unitate electrica de 107 CP, care functioneaza pe baza de energie furnizata de celulele litiu-ion. Leaf are o autonomie de 160 km si poate atinge o viteza maxima de 140 km/h.


Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea