Stiinta & Tehnologie

#geneva #facelift #nissan

Nissan a dezvaluit faceliftul modelelor Navara si Pathfinder

Nissan va lansa in cadrul Salonului elvetian faceliftul operat pe modelele Navara si Pathfinder . Noutatea o reprezinta introducerea motorului V6 diesel de 238 de cai si 550 Nm care va echipa si modelele Infiniti.

Nissan se va prezenta la Geneva cu faceliftul a doua modele foarte importante in gama sa de vehicule 4x4: Navara si Pathfinder. Cele doua SUV-uri destinate traseelor off-road si nu numai au suferit o serie de modificari importante la nivel mecanic, capitolul design fiind trecut in plan secund.

Japonezii au incercat totusi sa dea o alta fata modelelor prin redesenarea grilei si a jantelor, prin inlocuirea stopurilor spate si prin retusarea spoilerului posterior . Gama de culori disponibila pentru caroserie a fost imbogatita, iar interiorul a primit o doza mai mare de confort si un echipament standard imbunatatit.

Principala noutate o constituie insa motorizarea diesel V6 de 3.0 litri care urmeaza a fi introdusa si in gama Infiniti, pe FX si EX. DCi-ul, rezultat al colaborarii dintre inginerii Renault si Nissan, dezvolta 238 de cai putere si un cuplu motor de 550 Nm.

Gama de motorizari va include in continuare si unitatea cu patru cilindri si 2.5 litri dCi, care s-a remarcat de-a lungul timpului pentru putere si consum. Propulsorul livreaza 190 de cai putere, 450 de Nm si cu toate acestea consuma doar 8.4 litri/100 de km, emisiile atingand doar 224 g/km.

Noile versiuni revizuite ale modelelor Pathfinder si Navara vor fi disponibile pe piata chiar de luna viitoare, dupa ce vor fi expuse la Geneva.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea