Stiinta & Tehnologie

#romania #facelift #pathfinder #navara #nissan

Nissan a anuntat preturile lui Navara si Pathfinder facelift in Romania

Nissan Pathfinder facelift si Navara facelift sunt disponibile in Romania de la 34.650 respectiv 29.570 de euro cu toate taxele incluse.

Nissan Navara facelift pleaca de la 29.570 de euro in Romania, in timp ce Pathfinder facelift are un pret de pornire de 34.650 de euro cu toate taxele incluse. Cele doua modele au debutat in acest an la Salonul Auto de la Geneva si au suferit o serie de modificari importante la nivel mecanic, estetica fiind trecuta in planul doi. Japonezii au redesenat grila fata si jantele, au inlocuit stopurile si au retusat spoilerul posterior.

Gama de culori a fost imbunatatita, iar interiorul a primit un plus de confort si un echipament standard imbunatatit. Principala noutate a celor doua game este reprezentata de noul motor diesel V6 de 3.0 litri. Unitatea este deja disponibila in gama Infiniti si ofera 238 CP si un cuplu motor maxim de 550 Nm.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea