Stiinta & Tehnologie

Nissan 370Z spionat

Cei de la Nissan pregatesc urmatoarea generatie Z dupa cum dovedesc pozele surprinse cu modelul pre-productie .

Noul model Nissan era deghizat intr-un model mai vechi al producatorului, 350Z. Se pare ca cei de la Nissan nu au fost foarte atenti la detalii atunci cand au camuflat noul model pentru ca aparatele foto au surprins pentru cateva momente logo-ul 370Z inscriptionat pe partea din spate a masinii.

Logo Nissan 370ZNumele 370Z vine de la motorizarea pe care o va primi noul model de 3.7 litri V6 de 330 CP imprumutata de la Infiniti G37. Noua motorizare nu numai ca este mai puternica dar prezinta si un cuplu superior care impreuna cu diferentialul cu alunecare limitata va face din Nissan 370Z o masina adorata de impatimitii drifturilor.

Nu exista inca informatii concrete legate de performantele masinii dar aproximam ca 5.5 secunde sunt suficiente pentru o acceleratie de la 0-100 km/h iar viteza maxima se va situa in jurul valorii de 250 km/h.

Design-ul va evolua discret datorita folosirii unor noi blocuri optice si stopuri iar spoilerele fata si spate vor fi redesenate. Interiorul va fi si el schimbat, cei de la Nissan au anuntat ca se vor folosi materiale mult mai bune din punct de vedere calitativ.

Nissan 370ZLansarea oficiala este planificata pentru Salonul Auto de la Los Angeles , noul 370Z urmand sa fie disponibil in Europa de la inceputul lui 2009.

 



Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea