Stiinta & Tehnologie

#sony #brevet #telefon mobil #nintendo

Nintendo: "Nu lucram la un telefon mobil"

De la inceputul anului exista zvonuri referitoare la un posibil telefon mobil produs de japonezii de la Nintendo .

Zvonurile s-au intetit atunci cand s-a descoperit si un brevet Nintendo care prezinta un posibil terminal.

Brevet Nintendo

Schemele japonezilor au fost inregistrate in anul 2001 si prezenteau un dispozitiv care are atat functii de consola de joc, cat si de telefon mobil.

Desi asemenea brevete au mai fost inregistrate si de alti producatori, ca Sony care ar putea lucra la un telefon PlayStation, schitele celor de la Nintendo par promitatoare. Zvonurile despre un terminal Nintendo au inceput sa fie si mai credibile, dupa ce presedintele companiei, Satoru Iwata a declarat ca un astfel de dispozitiv nu este exclus din calcul.

Mai mult, se pare ca japonezii considera iPhone-ul un rival de temut, iar acest lucru se pare i-ar face pe designerii si inginerii Nintendo sa lucreze la un telefon mobil.

"Nu lucram la un telefon mobil"

Din pacate pentru fani, cele mai recente zvonuri din tabara japoneza nu sunt tocmai imbucuratoare. Reggie Fils-Aime, presedintele si CFO-ul Nintendo din Statele Unite ale Americii a spus intr-o declaratie pentru publicatia New York Times ca "telefonia mobila nu este jocul nostru. Nu este ceva in care sa ne bagam prea curand".

Pe de alta parte sperantele celor care viseaza la un telefon mobil Nintando nu mor. Reprezentantii companiei eu declarat in aprilie ca e posibil sa "incropeasca" un dispozitiv mobil de comunicare bazat pe tehnologia wireless.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea