Stiinta & Tehnologie

#husa iPhone 7 #husa iPhone 7 Plus # iPhone 7 Plus #iPhone 7

Nici nu s-a lansat bine iPhone 7 si iPhone 7 plus, ca au inceput deja vanzarile de huse iPhone 7

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii Apple, pentru ca iPhone 7 s-a lansat. Dupa cum multi dintre voi deja stiti, noul iPhone 7 vine fara muja jack, e capabil sa suprinda functionand insa printr-o alta modalitate. Accesoriile pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi ca si pret pe masura telefoanelor sau nu, daca vi le cumparati din timp. Doar castile wireless despre care discuta online-ul, ar costa undeva la 150 de euro pe site-ul lor, insa atunci cand vor fi gasite in Romania s-ar putea sa aiba un pret diferit.

 

De aceasta data Apple a venit cu ceva inovativ. Sunt primele telefoane rezistente la apa si stropiri, primele care au venit cu difuzoarele stereo incluse, si display-ul retina HD suporta 3D Touch. Desi telefoanele inca sunt in curs de a-si face aparitia pe piata noastra, magazinele din online, printre care si brandul Ciocotec.com, si-a lansat paginile pentru diverse huse iPhone 7 si huse iPhone 7 plus. Ceea ce ne demonstreaza inca o data cat de promitatoare sunt lucrurile cand vine vorba despre telefoanele ce le lanseaza brandul Apple, mai ales pentru cei care sunt fani inflacarati.,

Huse iPhone 7 si huse iPhone 7 Plus de la Ciocotec 

Apple este brandul care a atins deja borna de 1 miliard de telefoane vandute si este unul dintre brandurile despre care se discuta cel mai mult in acest moment. De precizat este ca Ciocotec.com, brand de accesorii pentru telefoane, huse, folii si gadgeturi, comercializeaza huse si pentru alte branduri, la fel de vizibile ca si Apple. Tot ceea ce ar trebui sa faceti dupa ce v-ati achizitionat noul iPhone 7, ce va fi pe placul vostru daca sunteti fani Apple, este sa va ganditi deja la achizitionarea acestor huse iPhone 7 plus sau la folii care sa va protejeze de eventualele evenimente neplacute. Pentru ca la asa telefoane vizibile si puternice, aveti nevoie de protectie pe masura.

iPhone 7 si iPhone 7 plus va fi disponibil in Romania undeva pe la inceputul lunii in octombrie. In tot acest timp, detaliul cel mai important il constituie un singur lucru. Tot ce ati putea face este sa profitati de huse iPhone 7, pentru ca aduc cu ele o varietate larga de culori si de design. Daca sunteti decisi asupra telefonului pe care vi-l doriti, se pot achizitiona inca de pe acum cele mai colorate huse iPhone 7 plus sau cele mai originale huse iPhone 7 pentru telefonul ce va urma sa fie al vostru, sa se afle in siguranta. Un iPhone 7 de 32 de gb va costa in jur de 3100 de lei, un iPhone7 de 128 GB, va costa aproximativ 3600 de lei, iar un iPhone7 de 256 de GB va avea un pret de 4200 de lei. Acestea sunt preturile pe care le vor avea noile telefoane lansate de Apple.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea