Stiinta & Tehnologie

#neoi 906e #telefon mobil #tastatura qwerty

Neoi 906E, cel mai subtire telefon cu QWERTY

Nu foarte inteligent, dar este cel mai subtire telefon de la ora actuala cu o tastatura completa QWERTY.

Compania din spatele acestui terminal este de origine germana si se numeste Neoi.

Specificatii tehnice


Neoi nu este la primul terminal "minuscul", acestia mai inca trei modele la activ: 809i Swiss Air Edition, 809i Lufthansa Edition si 809i Sapphire Edition.

Modelul Neoi 906E masoara 54 x 83 x 10 mm si cantareste 88 de grame, in plus nu depaseste cu mult marimea unui card de credit normal.

Terminalul este tri-band si functioneaza in retele GSM de 900, 1800 si 1900 MHz. Ecranul lui Neoi 906E este de 26 x 21 mm si are 262.000 de culori si vine cu tastatura QWERTY completa.

Multimedia

Neoi 906E are si camera foto , dar nu se stie de cati megapixeli si suporta player muzical si video. Mai mult, telefonului nu ii lipseste slotul pentru cardul microSD. Marirea spatiului de stocare se poate face pana la 8 GB. Pachetul include un card de 1 GB.

Terminalul are conectivitate Bluetooth, dar nu se stie ce versiune si pentru navigarile pe internet dispune doar de GPRS si browser WAP. Suporta mesaje SMS, MMS, EMS si e-mail. Cele din urma functioneaza pe protocoalele standard SMTP si POP3.

Neoi 906E poate fi achizitionat prin comanda in 12 nuante prin site-ul companiei. Pretul telefonului nu a fost anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea