Stiinta & Tehnologie

Neo 808i, mini-telefonul

Multa lume se da in vant dupa telefoane cat mai mici, cat mai subtiri, cat mai "invizibile", care sa incapa in cele mai miniaturizate si stramte buzunare. Si toate acestea din cauza ca din ce in ce mai multi iubitori de gadgeturi cer versiuni mini a acestora.

Cerinte

Dar acest lucru nu e destul. Faptul ca piata telefoanelor mobile invadeaza spatiul MP3-playerelor este un alt factor care influenteaza marimea telefoanelor. Si iata ce se intrevede la orizont... NEO 808i.

Sa fiu mai exacta, Neo 808i arata mai mult a MP3-player decat a telefon. "Confuzia" se datoreaza formei si dimensiunii pe care acest gadget le are. Noroc cu tastatura numerica. Ca sa intru mai mult in detalii, telefonul are doar 6,7 x 4,1 x 1,3 cm si cantareste 90 de grame.

Este clar ca la asemenea dimensiuni fiecare se gandeste ca nu poate sa stie prea multe, dar uite aici va inselati. Neo 808i este compatibil GSM/GPRS/EDGE tri-band, poate reda grafica 3D, are conectivitate Bluethooth, camera foto integrata de 1,3 megapixeli si memorie de 128 MB, cu posibilitatea de extindere prin intermediul cardului microSD.

Si mai bun

Dar lista nu se opreste aici. Ca orice telefon, suporta mesagerie, are radio FM intergrat care fuctioneaza prin GPRS si pentru ca tot a venit vorba de MP3-player, Neo 808i are stiinta de a suporta inclusiv fisiera MP4.

Neo va mai lansa inca trei telefoane pana la sfarsitul acestui an. Neo Ellipse va fi urmatorul telefon ce va fi lansat in iunie 2008. Acest model va suporta conectivitate Wi-Fi, va avea o camera de 4 megapixeli, touchscreen, player MP3 si MP4 si multe altele.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea