Stiinta & Tehnologie

Napster disponibil si pe telefoane mobile

Napster va lansa un serviciu de descărcare direct pe telefon pentru Europa, deocamdată doar în Irlanda, la sfarşitul aceste luni, pentru reţeaua de telefonie O2. Clienţii vor avea acces la catalogul Napster Mobile, care în acest moment deţine aproximativ 3 milioane de melodii, tonuri de apel şi imagini. Operatorul care va găzdui şi va gestiona acest serviciu va fi Telefonaktiebolaget LM Ericsson.

Clienţii companiei O2 Ireland vor avea posibilitatea să caute online piesele audio, vor beneficia de pre-audiţii şi vor putea să achiziţioneze piesele dorite. Serviciul include şi un sistem de recomandări, pe baza preferinţelor muzicale ale fiecărui consumator. "Napster mai face un pas spre reabilitarea imaginii sale ca furnizor legal de muzică prin pătrunderea pe piaţa de telefoane mobile. Cum descărcările de muzică şi sonerii sunt populare pentru mulţi, Napster poate lua o mare felie din tortul unei pieţe active şi puţin acoperite" au declarat oficialii O2.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea