Stiinta & Tehnologie

#i30 Fastback #N Line #hyundai

N Line cu timpurile Fastback compacte VIDEO

Hyundai ofera o noua alternativa N Line – pentru i30 Fastback – doritorilor de aspect sportiv, manevrabilitate imbunatatita si performante… standard. Acestea din urma fiind responsabile si cu pastrarea unui pret decent.

N Line, R Line, ST-Line, FR Line, Sportline – mai toti producatorii foarte activi pe scena compacta europeana ofera o alternativa un pic mai dinamica (macar vizual) la modelele standard si una mai accesibila la hot hatch-urile lor de top. Hyundai nu inventeaza deci roata (performantei), ci doar isi sedimenteaza oferta. Astfel, i30 – hatchback sau Fastback – sunt ambele oferite de acum incolo, in Europa, in versiune N Line.

Aceasta aduce cu sine, pentru i30 Fastback N Line, un design foarte apropiat de noul i30 Fastback N prezentat la Salonul Auto de la Paris. Are chiar si elemente unicat, precum noul difuzor spate. insa sportivitatea vizuala se bazeaza pe motorizarile standard: 1.0 T-GDI si 1.4 T-GDI. De notat, primul devine de acum disponibil in premiera pentru N Line atat pe hatchback, cat si in varianta Fastback.

Continuarea o poti citi pe autovibes.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea