Stiinta & Tehnologie

MySpace, pe piata europeana a telefoniei mobile

Clienţii celui mai mare operator de telefonie mobil ă din Europa, Vodafone , vor putea accesa MySpace , site-ul-suport pentru una dintre cele mai cunoscute comunităţi on-line din lume, prin intermediul telefoanelor mobile, informează Reuters. Vodafone şi grupul News Corp au încheiat astfel un acord, prin care Vodafone îşi va creşte veniturile, iar MySpace se va lansa pe piaţa europeană a telefoniei mobile. Compania MySpace, cumpărată de News Corp în 2005, pentru 580 milioane de dolari, intenţionează să se extindă la nivel mondial prin lansarea unor programe video şi a celor destinate telefoniei mobile.

"Parteneriatul va permite clienţilor Vodafone să acceseze MySpace mobile, să-şi editeze propriul profil MySpace, să-şi facă noi prieteni, să publice fotografii şi bloguri şi să trimită şi să primească mesaje, indiferent de locul unde se află", se arată într-un comunicat comun. Vodafone va lansa serviciul pentru început în Marea Britanie, în prima jumătate a anului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea