Stiinta & Tehnologie

Motorola VE66 anuntat oficial

Cel de-al doilea telefon cu o camera foto de cinci megapixeli a celor de la Motorola a fost anuntat oficial.

Spre deosebire de "fratele" Motorola ZN5 , modelul VE66 este un slider.

Specificatii tenhice


Noul telefon Motorola masoara 103 x 49,5 x 15,2 mm si cantareste 110 de grame, are ecran de 2,2 inch cu 256.000 de culori si rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli. Initial, se zvonise ca modelul VE66 va avea ecran de 2,4 inch cu 16 milioane de culori.

Motorola VE66 ruleaza sistemul de operare Linux Montavista versiunea 2.6.10, are un procesor rapid Freescale SCM-A11 de 500MHz si memorie interna de 110 MB. Telefonul dispune si de slot pentru card microSD (TransFlash).

Doua versiuni de VE66

Producatorul american de telefoane mobile, Motorola, a mai anuntat ca acest terminal va fi distribuit in doua versiuni. Unul din telefoane va fi quad-band pentru retele GSM, cu suport EDGE si fara 3G (pentru piata din China ). Al doilea model va functiona in retele UMTS si va avea suport HSDPA. Vestea buna este ca ambele modele vor avea Wi-Fi 802.11 b/g.

Motorola VE66 are camera foto de cinci megapixeli, dispune de autofocus si flash si poate face inregistrati video. Player-ul muzical suporta doar formate ,mp3, dar telefonul are FM radio cu RDS.

Terminalul va intra in magazine pana la sfarsitul acestui an. Pretul pentru Motorola VE66 nu a fost inca anuntat de compania americana.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea