Stiinta & Tehnologie

#clamshell #motorola #ruby #v13

Motorola Ruby a reaparut pe Internet

Prima aparitie pe Internet a terminalului Motorola Ruby a fost in luna februarie 2009.

Din pacate de atunci informatiile despre acest telefon mobil au incetat sa mai ajunga la fani.

Detalii noi

Desi compania producatoare a anuntat ca modelul Motorola Ruby a fost anulat, recent au aparut noi informatii referitoare la acest telefon. Se pare ca prototipul a fost scos la iveala si a primit si un nume oficial.

Cunoscut initial sub denumirea V1, este posibil ca telefonul Ruby va fie prezentat oficial cu numele de V13 . In plus Motorola V13 a fost aprobat de Bluetooth SIG, iar specificatiile tehnice anuntate de cei de la Bluetooth SIG coincid cu cele anuntate initial.

Modelul este un clamshell care dispune de camera foto de 5 MP cu flash si autofocus, dar nu cu senzor foto Kodak asemenea altor modele ale companiei. Telefonul va avea si conectivitate 3G si acces direct la YouTube.
Alte detalii

Totodata Motorola Ruby va veni echipat de doua ecrane, cel intern de 2,2 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli si cel extern, de 2 inch, sensibil la atingere cu aceeasi rezolutie. Bluetooth SIG a mai indicat si faptul ca modelul va dispune si de conectivitate Ev-Do.

In prezent nu se stie data oficiala de lansare a telefonului. Reprezentantii companiei nu au facut nicio declaratie despre noul model si nu se cunosc nici pietele de pe care eventual va putea fi achiztionat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea