Stiinta & Tehnologie

#muzica #telefon mobil #motorola rokr em35

Motorola ROKR EM35 anuntat oficial

Compania americana Motorola a anuntat lansarea oficiala a unui nou terminal muzical, modelul ROKR EM35.

Noul Motorola este un slider care poseda caracterisitici de mid-ranger si este urmasul lui EM30.

Specificatii tehnice

Telefonul Motorola masoara 107 x 49,5 x 16 mm si cantareste 116 grame. Terminalul este quad-band si functioneaza in retele GSM de 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz.

Motorola EM35 are ecrand e 2,2 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si 262.000 de culori. Fiind un telefon muzical ROKR-ul are taste dedicate si slot pentru castile cu mufa standard de 3,5 mm.

Noul Motorola are rotita de scroll a lui ROKR E8 si un capabilitati foarte bune de player muzical, plus radio FM stereo incorporat. Telefonul va avea memorie interna de doar 110 MB, dar va suporta slot pentru card microSD si upgrade pana la 32 de GB.

Printre altele

Camera foto din dotare este de 3,1 megapixeli cu focus fix, dar fara flash, telefonul mai suporta conectivitate GPRS, EDGE, plus Bluetooth versiunea 2.0 cu A2DP pentru atasarea castilor audio wireless.

Noul Motorola are difuzoare externe duble cu capabilitati de " surround sound ". In plus fata de alte telefoane muzicale, model are si Windows Media Player 11 preinstalat si widgeturi pentru personalizare.

motorola rokr em35 va intra in magazine la sfarsitul lunii decembrie a acestui an. Din pacate pretul terminalului nu a fost anuntat inca de companie si nici pietele pe care se va lansa prima data.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea