Stiinta & Tehnologie

#cliq #dext #motorola quench

Motorola QUENCH este Motorola DEXT fara tastatura QWERTY

In cadrul evenimentului Mobile World Congress 2010 cei de la Motorola au prezentat un nou telefon mobil, Motorola QUENCH , varianta fara tastatura QWERTY a lui Motorola DEXT .

Totusi, specificatiile tehnice ale noului terminal anuntat de compania americana nu difera cu mult de cele ale versiunii originale.

Detalii Motorola QUENCH

Ca si modelul original Motorola QUENCH vine dotat cu un procesor Qualcomm de 528 MHz si asemenea lui HTC Google G1 si are 256 MB memorie RAM, plus 512 MB memorie flash. Telefonului nu ii lipseste suport pentru card microSDHC, iar utilizatorii vor putea mari spatiul de stocare pana la 32 GB. Ecranul terminalului masoara 3,1 inch si are rezolutie HVGA de 320 x 480 px. Modelul dispune si de anumite functii ca accelerometru, magnetometru, senzor de proximitate si lumina. Motorola QUENCH este dotat cu o camera foto de 5 MP cu autofocus si functii white balance, geo-tagging si capacitatea de a face inregistrari video. La capitolul conectivitate, pe langa standardele Bluetooth si USB, Motorola QUENCH dispune si de receptor GPS, 3G cu HSDPA si Wi-Fi si vine cu serviciul proprietar MotoBlur care da acces direct la Facebook, Yahoo!, Hi5 sau Google.

Alte detalii

Modelul original s-a lansat in Statele Unite ale Americii prin operatorul de telefonie mobila T-Mobile si este foarte posibil ca noua versiunea va fi distribuita prin aceelasi operator.

Din pacate nu se stie cand Motorola QUENCH va putea fi cumparat si in Europa. Telefonul mobil cu Android s-ar putea lansa si pe piata autohtona pana la sfarsitul lui 2010. Pretul terminalului nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea