Stiinta & Tehnologie

#android #motoroi #motorola

Motorola Motoroi, primul telefon cu Android din Coreea

Telefonul mobil Motorola XT720 a primit denumirea MOTOROI si a fost lansat oficial in Coreea, terminalul devenind astfel primul model cu sistemul de operare Android care se va lansa pe piata coreeana.

Motoroi
este de fapt o alta versiunea a lui Motorola XT701 care a fost prezentat oficial de catre compania producatoare la sfarsitului lui 2009 pe piata din China.

Specificatii tehnice

Detaliile tehnice ale terminalului care s-a lansat pe piata coreeana nu difera prea mult de cele ale versiunii originale deja aflata in circulatie in China. Astfel, Motoroi XT720 dispune de aceelasi ecran sensibil la atingere care masoara 3,7 inch si are rezolutie de 480 x 854 pixeli. Totusi, spre deosebire de modelul original Motorola XT701, varianta coreeana dispune de o camera foto mai puternica. Primul model are un senzor de 5 MP, pe cand primele imagini cu Motorola XT720 indica o camera foto de 8 MP. Altfel, obiectivul isi pastreaza functiile de autofocus si flash-ul Xenon.

Telefonul care ruleaza cea mai recenta versiunea a sistemului de operare Android, 2.0, vine dotat cu o conectivitate ridicata, adica GPRS si EDGE, ambele de clasa 12, 3G cu HSDPA si HSUPA, Wi-Fi 802.11 b/g si standardele Bluetooth in versiune 2.1 cu A2DP si USB/microUSB 2.0.

Alte detalii


Smartphone-ului Motorola Motoroi XT720 nu ii lipseste nici player-ul muzical sau cel video, receptorul GPS sau servicii ca Google Maps, Search, Gmail, YouTube sau Google Talk. Mai multe, modelul este capabil sa redea formate video HD la calitate de 720p.

Telefonul mobil se va lansa in reteaua celui mai mare operator de telefonie mobila din Coreea, SK Telecom . Reprezentantii companiei au declarat ca pe langa modelul Motorola, in 2010, operatorul va lansa inca alte 13 terminale cu Android.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea