Stiinta & Tehnologie

Motorola lucreaza la un nou telefon ROKR

Nu ceva vreme in urma, Motorola lansa pe internet un scurt film < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de">de prezentare in care perinda, din intamplare sau nu, mai multe modele de telefoane mobile.

Pe unele dintre ele utilizatorii le cunosteau, pe altele nu, acelea fiind doar proiecte pe care compania, recent "rupta" in doua planifica sa le indeplineasca.

Motorola si secretele

Dar acelea erau modele pe care compania le facea publice. Povestea sta altfel pentru ca Motorola avea si cateva proiecte secrete. Dar aceasta strategie a tinut pana la "controlul" FCC , adica Federal Communication Comission, din care rezulta ca Motorola pregateste un nou terminal.

Pozele "spionate" de la FCC arata un model care este asemanator cu un mai vechi terminal de la Motorola si anume ROKR E8. Noul venit in familie este tot un candybar si are aceleasi taste plate, dar rotita de scroll este inlocuita cu D-pad-ul standard.

Dar inca nu am pomenit nimic de numele noului model care este EM30. Terminalul a fost reperat in paginile FCC in doua culori, negru cu rosu si negru cu argintiu. Un alt detaliu pe care fanii l- Au ">au remarcat este faptul ca telefonul e destul de subtire si probabil ca grosimea lui nu va depasi 10 mm.

Printre altele...
+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Bineinteles ca lista de specificatii nu se incheie aici, chiar daca ele nu sunt inca in totalitate oficiale. Din imagini mai reiese ca EM30 are un ecran de 2 inchi probabil cu rezolutie de 320 x 240 pixeli si cu 262.000 de culori.

Ce ne mai putem astepta de la ROKR EM30? Conectivitatre GPRS and EDGE, recepctor A-GPS, memorie interna de 2 GB, va rula sistemul de operare Montavista Linux versiunea 6.2.1, conectivitate Bluetooth pentru transferul de date, player muzical, radio FM, jack audio de 3,5 mm sau 2,5 mm, capabilitati e- mail, camera foto de 2 megapixeli si capabilitati Office.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea