Stiinta & Tehnologie

#android 2.3 #telefon #smartphone #telefon subacvatic

Motorola lanseaza un smartphone proiectat sa reziste sub apa

Motorola a anuntat aparitia unui nou smartphone, Motorola Defy Plus (Defy+), proiectat sa reziste atat in conditii meteo nefavorabile, cat si in mediul subacvatic, scrie go4it.ro.

Defy+ are sistem de operare Android 2.3 Gingerbread, precum si urmatoarea configuratie: ecran capacitiv de 3.7 inchi cu o rezolutie de 480 x 854 pixeli, procesor cu frecventa de 1 Ghz (single core), 512 MB RAM. De asemenea, Defy+ are Gorilla Glass , camera de cinci megapixeli cu autofocus, GPS si conectivitate HSDPA, Wi-Fi 802.11n + hotspot.

Capacitatea acumulatorului este de 1700 mAh. Telefonul rezista la patrunderile de praf si poate fi scufundat maximum 30 de minute in apa la o adancime de maximum un metru fara sa pateasca absolut nimic.

Motorola Defy Plus va fi disponibil in magazine in luna septembrie. Mai intai, el va fi comercializat in Germania si ulterior va patrunde si pe restul pietelor europene si din SUA. Preturi acestui terminal va fi de aproximativ 269 de euro (fara TVA si adaos comercial ).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea